Work From Home Untuk B40 dan M40
Assalamualaikum dan salam sejahtera gais. 

Hari ni abam nak share 2 kaedah buat duit dari rumah waktu PKP ni. Sejak PKP bermula, abam memang dah bekerja dari rumah. Dulu ada kedai dalam shopping mall. Menjual offline.  Tapi dah tutup terus. Takleh nak melawan keadaan. Apa yang boleh, adalah kita buat yang sehabis baik pada keadaan yang kita berada sekarang. Tapi alhamdulillah, abam ni memang kebetulan biasa buat online marketing dan affiliate marketing. Jadi di online ni alhamdulillah ada jer ruang dan peluang utk tambah pendapatan. Dapat la survive setakat ni.. walaupun kerja sendiri, online dari rumah. Tapi nak kibar bendera putih tu, mmng tak perlu la. Alhamdulillah.. 

Jadi kali ni abam nak berkongsi tekniknya dengan korang semua.. teknik yg abam guna untuk survive hidup selama dalam PKP. Duduk rumah, kerja sendiri. 
Jangan risau, abam share 2 cara, 1 cara ada modal tapi takyah buat kerja, 1 lagi cara takde modal tapi kena kerja sikit la. Keja kat henpon jer, alahai memang tak terasa macam keja pun. Dan jangan risau. Abam mmng dah designkan cara kerja ni, sesuai utk dibuat oleh semua orang. Takde ada yang pelik atau memerlukan skill tinggi mcm nak main saham atau pandai masak, pandai bercakap, suara sedap. Tak perlu. TAPI, kalau nak yang takde modal dan tak nak bekerja, yang tu abam takleh tolong lah.



INI IDEA SERTA INISIATIF GOLONGAN B40 & M40
UNTUK TIDAK PERLU PASANG BENDERA PUTIH.

Abam akan guide anda langkah demi langkah untuk tambah pendapatan hanya dengan buat kerja mudah dengan henfon dari rumah. TANPA MODAL atau TANPA MENJUAL, anda tentukan sendiri lah. 

Baiklah.. Mari Kita Mulakan..

Ok, pertama sekali kita nak kenalpasti apa kategori kerja yg sesuai dengan kemampuan anda. Sila pilih dulu kategori (SOLUSI) anda:



INI CARA YANG TAKDE MODAL, TAPI KENA BUAT KEJA





YANG NI PULAK CARA YANG TAK PERLU BUAT KERJA, TAPI KENA MODAL LA.. SEKARANG NI MODAL ADA DISKAUN. SIAPKAN RM250 JER, NANTI ABAM BAGI KUPON DISKAUN TU PADA YANG BERMINAT.



Baiklah, anda dah pastikan anda tergolong dalam kategori mana satu kan? Jangan risau, anda tidak perlu bayar apa-apa tanpa kerelaan anda. Jangan paksa diri. Kalau takde modal, buat jer yang tanpa modal. Yg ada modal tu pun berbaloi, dapat web ecommerce sendiri punya. Kalau kat luar mau harga cecah RM1500 upah buat.

Ini adalah sekadar perkongsian idea tambah pendapatan dalam waktu sukar mcm sekarang. Abam taknak paksa2 orang tengah time semua pun sesak skrng ni. Anda sendiri tau lah.,, nk pilih mana. 

Teknik jana pendapatan yang akan abam kongsikan kepada anda ini memang dicipta khas untuk dibuat dalam waktu Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang sedang kita lalui. Bisnes ni abam sendiri yang punya. Abam kongsi ruang dan peluang jer.. 

Apa pun status anda, kategori B40 atau M40, mahir atau tidak mahir, ada modal ataupun yang tak bermodal, warga emas, newbie, atau pun buta IT, abam jamin 100% anda boleh buat duit dengan kaedah yang abam kongsi. Bezanya sikit atau banyak jer. Yg penting skrng anda dah ada solusi tambah pendapatan, tak perlu pasang bendera putih.  

Kesimpulan :
Kategori B40 - Tanpa Modal (Aktif) 
Kategori M40 - Tanpa perlu mempromosi atau buat jualan (pasif)



SILA ISIKAN BORANG DIBAWAH, ANDA AKAN DIHANTAR KE PAGE SOLUSI MENGIKUT KATEGORI YG ANDA PILIH.

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Alternatif Work From Home-B40-M40
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN


BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN