LIMITED SLOT VIP KEDAI HOME BIZ

.


    EXTRA BONUS..!!   Lihat beberapa contoh Kedai WFH yang sudah mula digunakan.

Laman Web Utama Kedai WFH


Produk Utama Kedai Finamann78.com adalah produk sendiri iaitu program Investment CryptoAnda juga boleh memilih bisnes ready made yang siap didatangkan dengan kedai WFH dengan 4 kategori

Beli kedai, pilih kategori dan berikan nama kepada kedai anda. Lihat contoh dibawah 


Bisnes ready made menjual produk barangan keperluan rumah CUCKOOBisnes ready made menjual produk business tools seperti whatsapp blaster atau autopost fesbukBisnes ready made menjual pelbagai produk kek siap deliveryBisnes ready made menjual produk Android TV one time fee.

P/S: Page ini hanya muncul untuk promo EarlyBird harga RM350.  Selepas kuota 150 dicapai, page ini akan diganti dengan page jualan harga sebenar RM395. Jika anda sedang membaca page ini. Anda adalah orang terawal. Buat tindakan bijak.  Bukan nak pentingkan jimat RM45 tu sebenarnya, tapi utk rebut peluang jadi orang terawal dalam network. Letakkan diri anda sebagai testimoni orang yang akan screenshot income 6 angka automatik nanti. Serius ini platform pasif dengan real bisnes yg orang semua nak. 

P/S:  YA, Kedai WFH ini adalah sejenis platform pasif. Secara asasnya anda tidak perlu menjual apa-apa produk atau program. Tetapi ianya adalah bisnes realistik kerana ada kerja promosi perlu dibuat, cuma kerja-kerja itu dibuat oleh orang lain utk anda. Work smart..!!

P/S: Selepas buat bayaran, Team WFH akan menghubungi anda untuk setup kedai. Kedai WFH anda akan siap dalam tempoh 48 jam. Pastikan email dan wasap yg anda berikan adalah aktif.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
VIP KEDAI HOMEBIZ
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN