DUDUK MALAYSIA GAJI AMERIKA..!! TEAM LIVEGOOD MALAYSIA
Saya juga ada buat pencerahan (review) video diatas dalam bahasa Malaysia, dibawah. Boleh tonton sampai habis jika anda serius nak buat income pasif USD2047 (RM9200) sebulan dengan bisnes international market ini.


Sebelum saya kongsi SEBAB kenapa anda wajib rebut peluang bisnes LiveGood ni sekarang jugak, saya perkenalkan dulu sedikit berkenaan siapa saya. 


Nama saya Azlan Maximus. Saya seorang internet marketer sejak 2005.  Berkelulusan Diploma jurusan IT. Seorang webmaster. Pernah menjadi Pengurus Jualan dan masih lagi seorang  Trainer untuk pasukan jualan saya sendiri sejak 2015 hingga kini. Founder kepada program sendiri dan consultant (belakang tabir) kepada beberapa program affiliate dan online network marketing di Malaysia. Telah berkeluarga dgn 4 orang anak. Terkini, sejak Jun 2023, saya sedang membina team Malaysia untuk LiveGood. 


Baiklah, mari saya jelaskan bagaimana dengan platform LiveGood ini,  ANDA BOLEH DAPAT apa yang anda idamkan. Iaitu income yg pasif (tak menjual, tak cari2 orang) dan berulang setiap bulan. RM9000++ setiap bulan. 

Pertama,   LiveGood adalah bisnes yang legit. Baru bermula. Belum setahun pun. Mempunyai produk, mempunyai pejabat fizikal dan ternyata bukan scam atau pelaburan cepat kaya. Modal memulakan bisnes ini sangat mampu milik. Bayangkan modal memulakan bisnes produk kesihatan yang mempunyai potensi pelanggan serata dunia hanyalah USD49.95 (RM235). Dan kos bulanan hanya USD9.95 (RM45). 

Modul bisnesnya juga sangat mudah dan senang dijalankan. Saya yakin anda pun boleh buat dengan takde masalah. Jadi bisnes ini sesiapa pun boleh buat. Yang paling menarik adalah konsep bisnesnya yang ada pilihan untuk kita tak perlu menjual  produk dan tak perlu cari orang. Jangan risau, ianya bukan skim cepat kaya. Ianya masih sebuah bisnes. Saya kata tak perlu menjual produk, sebab LiveGood menjual Membership, Tak perlu cari orang, sebab ada sistem susunan Global Matrix.  Semuanya dijalankan oleh sistem. Macam guna robot Artificial Intelligence pulak.. anda hanya perlu JOIN, tunggu robot buat kerja. Dapat gaji pasif bulanan. Kalau Aktif, income lagi berganda-ganda.


Kedua,   Tools pemasaran online yang powerfull. Bayangkan, habis saja anda membaca page saya ni, anda boleh masukkan nama, email dan no henfon anda di borang kat bawah nanti untuk anda diletakkan dalam rangkaian kumpulan saya secara percuma dan automatik. Anda boleh lihat dulu dimana posisi anda dalam network LiveGood, dan anda boleh buat keputusan untuk LOCK posisi anda utk berada diatas orang lain dalam geneology ataupun anda mahu membiarkan orang lain menjadi upline anda. Ianya terpulang kepada anda. Dengan tools inilah anda berpotensi terima USD2047 (RM9200) secara pasif setiap bulan. Ya.. pasif. 
Ketiga, di LiveGood kita akan ada peluang untuk menjadikan sesiapa sahaja sebagai pelanggan atau downline, dari serata dunia. Sistem Spillover juga boleh datang dari mana-mana negara. Maka kita perlu bijak mengambil peluang ni dan gunakan utk keuntungan kita. kita perlukan spillover dari negara luar, tidak lagi hanya bergantung kepada pasaran Malaysia sahaja. Jadi, saya wujudkan kerjasama dengan networker dari negara lain. Ini untuk mempercepatkan lagi proses susunan downline (spillover) dibawah anda. 


Ke-Empat,   Untuk Team Malaysia, kita akan bersatu dibawah 1 network yang besar. Saya akan mulakan susunan terawal bulan Jun ini dengan menjemput ahli-ahli yang sedia ada didalam database saya, yang berjumlah lebih 10 ribu ahli dibawah network saya sendiri. Jadi, jika anda sedang membaca page ini dalam bulan Jun - Ogos 2023. Anda adalah kumpulan terawal untuk kita membentuk testimoni yang akan kita gunakan untuk terus mengajak ahli baru dari serata dunia menyertai kita dibawah negara-negara yg bekerjasama dengan Malaysia. Jangan sia-siakan posisi yg anda ada sekarang. Jika anda lihat ada pre-enrollee (yg duduk dlm network dgn status ahli percuma) dari Malaysia atau South Africa. Berkemungkinan besar anda dan dia adalah dalam powerline yg sama. Yang menentukan siapa upline atau siapa downline adalah siapa yang bayar dulu.JADI ANDA DAH TAU KAN, APA YG PATUT ANDA BUAT SELEPAS HABIS MEMBACA INFO DI PAGE INI

Ke-Lima.   Kami ada blueprint bagaimana untuk menjana pendapatan pasif 4-5 angka sebulan selepas 90 hari anda bersama kami di LiveGood. Disediakan khas untuk ahli berbayar sahaja. Anda hanya perlu ikut step yg kami ajarkan, dan secara automatik anda sebenarnya memaksimakan komisen dari 6 plan bonus yang ada di LiveGood. Matlamat kami adalah untuk anda mencapai pangkat Diamond (pendapatan lebih USD100k sebulan) Ini memang bisnes yg modal minima, kerja minima, pendapatan maksima..!!


Anda hanya perlu masukkan nama, email, no telefon & promo code dibawah. 

Anda akan dibawa ke page pencerahan dan lock posisi anda diatas semua pendaftar selepas anda.

Konsep SIAPA BAYAR DULU, DUDUK ATAS. Jadi buat tindakan yang paling bijak. Selepas daftar, LOCK posisi anda dengan JOIN LIVEGOOD dengan Team Malaysia. 
Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
LiveGood Posisi PERCUMA : Daftar free untuk duduk dalam geneology matrix global
LiveGood Membership : LOCK POSISI. Bayar secara bank in/ transfer dalam Ringgit Malaysia. - RM290 (Dah termasuk caj)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN